Kennel Atomkraft

Kennel Atomkraft startades av min far Carlo Nordin på 90 talet..

Men när han egentligen startade med hunduppfödning kommer jag inte riktigt ihåg faktiskt..så länge sen var det!:)

Men första kenneln han startade var med uppfödning av Rottweilers under namnet Balou The Bear.

Sedan blev det staffe kennel under först ett kennelnamn som han drev tillsammans med dåvarande fru sedan blev det eget igen med Kennel Atomkraft.

Pappa var aktiv i styrelsen på Svenska Staffordshire Bullterrierklubben & har även varit delaktig och startat Spaniens motsvarighet.

Hundar var alltid hans stora intresse genom livet. Dom var hans allt, hans liv och passion. Behöver jag säga att jag alltså är uppvuxen med hundar sedan jag var liten. Vi har haft  Schäfer, Afgan, Irlänsk Setter, Rottisar och slutligen Staffordshire bullterrier som kom till att bli "den ultimata rasen". Perfekt på alla sätt och vis!

Hundintresset har alltid funnits där även för mig & fast jag stundtals inte haft tid att ha hund själv så har ju pappa alltid haft mååånga genom åren så jag har kunnat få min "dos" där!:)

 

För några år sen började vi samarbeta "på riktigt" och jag gick med som stolt delägare i kenneln och planerna för framtiden hade egentligen inga gränser. För att citera pappa som skrev det så klockrent:  "Med hjälp av min erfarenhet & vår gemensamma känsla och kärlek för rasen så förväntar jag mig ett förträffligt samarbete!"

Tyvärr var min pappas hälsa väldigt dålig sedan en längre tid och han gick hastigt bort i december 2011. Trots den dåliga hälsan var ingen av oss beredd på detta utan det kom dessvärre väldigt hastigt.

Ganska snart efter bestämde jag mig för vad som förstås var självklart:

Jag kommer att om än i liten skala fortsätta driva Kennel Atomkraft vidare i den bästa anda och ta till vara på dom många år av avelsarbete han har lagt ner. Dom många år av kämpande, av tro, hopp och envishet som han lagt ner trots ibland svåra stunder. Jag ska göra mitt bästa…det vet jag att han har räknat med!

 

Tack alla vänner som visat sitt stöd. Gamla & nya som hört av sig. 

Det betyder oerhört mycket!

 

Med hopp om en ljusare framtid, 

Paloma 

 

Här nedan följer den gamla texten som legat här på sidan skrivet av min pappa Carlo.

"Hej gamla & nya"..