Kennel Atomkraft

Blogg

13 och ett halvt

en milstolpe. Ett helt hundliv. Stilla somnade du inatt in. Så tungt när ens älskade vän och följeslagare inte längre orkar.

Kommer att sakna ditt vankande i väntan på att jag skulle stiga upp på morgonen, på kvällen när klockan närmade sig 19 för då var det dax för middag. Ditt blängande när man står och gör sig iordning för att gå ut och du undrar om du skulle få följa med.

Och ditt galet högljudda snarkande!!

Att snika åt dig en liten matbit när dom andra inte fick. Redan pappa skämde ju bort dig så det var du ju van vid din rackare! Att ha speciella förmåner. 

Allas våran ögonsten. Dundertanten Tyra! Ett långt och rikt liv hade du iallafall älskade vännen och jag kommer att sakna dig något alldeles förfärligt nu när du är borta. Min älskade vän, vackaste av dom vackra. Vila i frid. Din trötta kropp har nu fått ro. Älskar dig för alltid och saknar dig för evigt   

 

bild 1

bild 2

Tyra - SEUCH Atomkraft Walk In The Wild Side

R.i.p My love 

 

 

 


Problem med mailen

 

Hej hopp mitt i stekande sommaren (pust)!

Här var det länge sen det kom en uppdatering 

Jag har problem till och från med mailen och just nu verkar det inte komma fram något alls utan jag får försöka hålla koll via mobilen för där ser jag inkommande. 

Så svarar jag inte och det gått ett tag snälla skicka på nytt så hoppas jag att jag lyckas snappa upp det och att detta löser sig snart!

 

Fortsatt trevlig sommar & flest uppdateringar görs just nu på Instagram så följ oss gärna där!

 

Kram 

 

 


Tyra <3

Idag fyller våra älskade grånos Tyra SEUCH Atomkraft Walk On The Wild Side 13år! 

tyra13

Älskade vän du betyder så otroligt mycket för mig, för oss. Alla mina tjejer är såklart väldigt speciella men denna lilla dam har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. 

 


God Jul & ett gott nytt år!

god

bild

 


Efter helgen

Efter en rätt upptagen helg med massor att göra var det skönt med måndag och lite rutiner igen. Framförallt att lätta det dåliga samvetet att tjejerna inte hunnits med ordentligt. Så lång promisar & bus på schemat idag! 

IMG_2875

och av bilden att döma ser det ut att uppskattas! 

 


Torsdag

Det innebär tbt eller throwbackthursday. Därför lägger jag upp en fin gammal bild på 2 av våra underbara flickor Ruby & Maggan.

1385168_526497254100443_611927026_n

Rip älskade. Saknar er varje dag 


Relax

Äntligen går vi mot helgen, freedag!

relax

Njut och ha det bra 


Kalas

I veckan var det Mimmis födelsedag, hela 8år blev hon nu tjejen!  

Mim

Det bjöds på leverpastej bakelse dekorerad med blodpudding 

 


Tbt

Throwback Thursday

IMG_2729

En bild nåt år gammal på Manz och älskade Margareta R.i.p eller Maggan (Margareta bara när man menade allvar   ) Saknar dig mkt, underbara hund Trevlig helg

Var bara tvungen att vidarebefordra den här bilden från Instagram på vackraste Tyra 

Tyr

Trevlig helg
RSS