Kennel Atomkraft

Blogg

Hipp hipp hurra

Först och främst måste vi säga ett försenat GRATTIS till J kullen som blev 7år den 12 Oktober HURRA!!

381861_10150361981598161_793643911_n

 Atomkraft Jessie James Aint In Jail - James 


Och sen ännu en gratulation till fina L kullen som idag fyller 6år HURRA HURRAA!!


391665_10151298347443274_730416790_n

Atomkraft Lucca Brassi & Atomkraft Lagavulin - Leffe & Fröja 


 Leka

gömma

Så här kan det gå en dag när man fick vara hemma från dagmamman.."Gömma Staffen" heter leken.

Tyra (det mörka i korgen) snarkar vidare som ingenting! 

 


Sov gott min älskade vän..


Kaggo

Maggan Kaggan var ska jag ens börja. Alla hundar är såklart väldigt speciella men denna dam kan nog alla som träffat henne intyga att hon hade en väldigt speciell personlighet! EN så otroligt glad go trevlig tjej. Den enda skällande i flocken och som till husses förtret då fick igång det övriga gänget. 

Polis Maggan som avstyrde bråk, gick emellan och sa till att "Nu räcker det" när det blev för stojigt. 

Mat glada Maggan som älskade mat, pommes frites och blodpudding tillhörde favoriterna. Som "delade ut" mat till dom andra genom att proppa munnen full med torrkulor för att sen släppa ut dom några i taget framför dom andra sovande tjejerna i ett långt stråk så det snabbt bildades ett staffekaravan av mumsande tjejer som plockade upp dom! En lustig syn vill jag lova!! Du gav oss så mycket glädje du vackra tjej! Så många gånger man önskat att du hade fått egna bebisar, så trygg och lugn du alltid var. Klippan Maggan.<3

Flock ledaren Maggan som såg efter alla andra. Den som alltid gick med den sista personen på promenad och alltid var den som gick in allra sist för att se till att alla var med.

Underbara Hund! En sorgsen dag är det idag för att jag kommer att sakna dig så samtidigt som det känns som en lättnad att du inte behöver ha det jobbigt mer. 

Vi har kämpat sen i somras med något som började som en mag åkomma som inte riktig blivit bra. Kräkningar som blivit mer regel än undantag. Ett av besöken hos veterinären visade även ett blåsljud på hjärtat. 

Om det tillslut var det som gjorde att du magrade av och att orken helt tog slut vet vi inte riktigt men det kändes absolut som att det var helt rätt beslut att låta dig somna in min kära älskade vän. Hoppas att du nu kommer till en trevlig plats.

Att du får träffa husse igen, du var alltid mycket speciell för honom! Att du får träffa Rubyruby, Gretita och alla andra vänner. Sov gott älskade min vän..