Kennel Atomkraft

Blogg

Midsommar

Midsommarafton med tillhörande perfekt väder! Lagom fläktande för hundarna & med några pool dopp också för lite extra svalka. Mycket folk, mycket lek och bus blev det så idag är det vila och lata sig som gäller.

Inte alldeles svårt att ordinera eftersom det regnar och våra kära staffar är mer soldyrkare än något annat!   

Midsommar

 


Massage o Vibb

Idag fick gammel tjejjerna dra iväg och få sig en liten genomgång i kropp och leder. Lite massage o en test tur på vibbplatta hos Helen & Jimmy på ProDog. " Små tikarna sprang runt på tomten utanför och jagade varandra med sina "stulna" tennisbollar dom plockat åt sig inne i butiken så ikväll har vi ett gäng trötta men ack så nöjda hundar hemma! Ska försöka få till det att boka in lite fler datum framöver och ser fram emot när deras pool blir färdig också! 

tyromagg

 


Margareta

Hurra Hurra för våran älskade Maggan idag!!

Piggare 12 åring får man leta länge efter vill jag lova! Lite stelhelt och gråstänk är allt som avslöjar lite ålder. Man får sätta stopp i leken eftersom hon springer som en galning efter bollar. Husses ögonsten var hon alltid och nu våran. Med sitt alldeles speciella sätt förgyller hon alla våra dagar med sång, skall och annat! Grattis på födelsedagen.

                                                      Vi älskar dig Kaggan!! 

Maggan