Kennel Atomkraft

Blogg

Killbesök

Idag fick vi killbesök :) "James" Atomkraft Jesse James Aint In Jail var här med matte Cecilia. Kul! Tyckte iallafall jag.

Manz aka "hej-jag-älskar-allt-&-alla" skuttade runt helt överlycklig och försökte busa igång honom.

Tyra var så där lite måttligt road.

Maggan blåste upp sig och ska leka arg och James..ja har var nog lite

"all of the above" Här är lite bilder iallafall :)

james o tjejerna


Bästa grannen!

Härom dan låg den här fina dekalen innanför brevlådan och väntade.

staffdekal

Visade sig att det var från våran granne. Den bästa granne man kan tänka sig, en sån som ställer upp i vått & torrt med vad man än skulle be om och är gärna hundvakt om det krisar till sig.

Det som är lite roligt är att hon första gången vi sågs ute med hundarna har hon erkänt att hon blängde lite grann och muttrade tyst "Jaha en SÅN DÄÄR" hund! Men som nu är TOTALT omvänd och bara älskar tjejerna. Hon frågar och är verkligen genuint intresserad av rasen och stannar till och "läxar upp" nu för folk som tror som hon gjorde då..det är så att man blir varm i hjärtat alltså! Love you bästa NN 


Har fått bilder från Spanien!

Har fått bilder skickade till mig från Spanien på en av våra hundar som exporterats till dit för många år sedan. En son till Tyra - SEUCH Atomkraft Walk In The Wild Side. Vår fina vackra 12 åring.

Den röda snyggingen heter Odin - Atomkraft From Dask Til Down. På tredje bilden med sin son Dog Of My Baby. Verkligen roligt att få!

 

 

Odinpix

 


Snö!

Jahapp då vaknade man idag till ett helt kritvitt landskap! Den enda som är överlycklig för det är väl Manz. Nu kan hon springa runt och göra sin "pacman" dvs springa runt med munnen öppen för att hinna äta så mycket snö som bara möjligt! 


Glad Påsk

                                   ägg

Glad Påsk Önskar Kennel Atomkraft