Kennel Atomkraft

Blogg

Härligt väder

Jag & hundarna är helt klart mer fan av sommar och värme men det är inte så mycket att göra åt den mörka tiden som kommer nu, förutom att ta tillvara på & njuta av soliga dagar och plusgrader när det bjuds! 

IMG_0422

 
Hipp hipp hurra

Först och främst måste vi säga ett försenat GRATTIS till J kullen som blev 7år den 12 Oktober HURRA!!

381861_10150361981598161_793643911_n

 Atomkraft Jessie James Aint In Jail - James 


Och sen ännu en gratulation till fina L kullen som idag fyller 6år HURRA HURRAA!!


391665_10151298347443274_730416790_n

Atomkraft Lucca Brassi & Atomkraft Lagavulin - Leffe & Fröja 


 Leka

gömma

Så här kan det gå en dag när man fick vara hemma från dagmamman.."Gömma Staffen" heter leken.

Tyra (det mörka i korgen) snarkar vidare som ingenting! 

 


Sov gott min älskade vän..


Kaggo

Maggan Kaggan var ska jag ens börja. Alla hundar är såklart väldigt speciella men denna dam kan nog alla som träffat henne intyga att hon hade en väldigt speciell personlighet! EN så otroligt glad go trevlig tjej. Den enda skällande i flocken och som till husses förtret då fick igång det övriga gänget. 

Polis Maggan som avstyrde bråk, gick emellan och sa till att "Nu räcker det" när det blev för stojigt. 

Mat glada Maggan som älskade mat, pommes frites och blodpudding tillhörde favoriterna. Som "delade ut" mat till dom andra genom att proppa munnen full med torrkulor för att sen släppa ut dom några i taget framför dom andra sovande tjejerna i ett långt stråk så det snabbt bildades ett staffekaravan av mumsande tjejer som plockade upp dom! En lustig syn vill jag lova!! Du gav oss så mycket glädje du vackra tjej! Så många gånger man önskat att du hade fått egna bebisar, så trygg och lugn du alltid var. Klippan Maggan.<3

Flock ledaren Maggan som såg efter alla andra. Den som alltid gick med den sista personen på promenad och alltid var den som gick in allra sist för att se till att alla var med.

Underbara Hund! En sorgsen dag är det idag för att jag kommer att sakna dig så samtidigt som det känns som en lättnad att du inte behöver ha det jobbigt mer. 

Vi har kämpat sen i somras med något som började som en mag åkomma som inte riktig blivit bra. Kräkningar som blivit mer regel än undantag. Ett av besöken hos veterinären visade även ett blåsljud på hjärtat. 

Om det tillslut var det som gjorde att du magrade av och att orken helt tog slut vet vi inte riktigt men det kändes absolut som att det var helt rätt beslut att låta dig somna in min kära älskade vän. Hoppas att du nu kommer till en trevlig plats.

Att du får träffa husse igen, du var alltid mycket speciell för honom! Att du får träffa Rubyruby, Gretita och alla andra vänner. Sov gott älskade min vän..


Vackert

Maggan

 Vackert nästan magiskt på Skogskyrkogården..

 


Kissekatt

Att ha katt OCH hundar är inget problem men ibland får även denna lilla dam

som annars har en ängels tålamod nog och säger ifrån!

savannah

 

 


Hilda

Egentligen inte en i stamtavlan "Atomkraftare" utan Hilda var en lite äldre tjej som därför fortfarande fick heta "Garpenborg" från den tiden förr när det begav sig. Men det har egentligen ingen betydelse.

Nåväl denna lilla härliga tjej minns jag såväl! En sån där bortskämd liten prinsessa som fått allt det goda i livet och med underbara ägare som tagit med henne överallt.

Jag har nog till o med festat lite med denna sessa en gång i tiden 

Nu har Hilda - Garpenborgs Pandora fått vandra över till den andra sidan. 13 år gammal somnade hon in förra veckan.

Vet att hon kommer att vara saknad..RIP fina tjej 

Hilda

 

 


Sommar & Sol

Sommar och lata dagar. Vissa soliga andra regninga.

Jag liksom staffarna gillar dom soliga bättre!

Vi har tagit det lugnt och skönt och förutom några få utställningar har vi inte gjort många knop. Eller jo: vi har cyklat lite, simmat och försökt att hålla oss igång lite lagom någorlunda iallafall men i det stora hela har jag försökt ta vara på ordspråket: Fånga dagen

Här kommer några beskrivande bilder...

 

bild 1 

 

bild 2

 

bild 5

 

Carla simmar

Somriga hälsningar! 

 

 

 

 


U-kullen

Grattis i efterskott önskar vi till u-kullen som fyllde år igår..HURRA HURRA!!!!

tårta

 


Midsommar

Midsommarafton med tillhörande perfekt väder! Lagom fläktande för hundarna & med några pool dopp också för lite extra svalka. Mycket folk, mycket lek och bus blev det så idag är det vila och lata sig som gäller.

Inte alldeles svårt att ordinera eftersom det regnar och våra kära staffar är mer soldyrkare än något annat!   

Midsommar

 RSS